به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»به نقل از stltoday.com، بیش از 500 تن از مسلمانان و غیرمسلمانان شهر سنت لوئیس واقع در ایالت میزوری آمریکا در مراسم افطاری با عنوان نشست «تقسیم رمضان» حضور به هم میرسانند.
در این مراسم اعضای جامعه دعوت شدهاند تا در مراسم افطاری با دیگران همراه شوند. این مراسم افطاری میان ادیانی امسال نیز برای سومین سال متوالی به میزبانی بنیاد اسلامی سنت لوئیس و شورای روابط اسلامی آمریکایی (کایر) شاخه میزوری در ساعت 7:30 بعد از ظهر به همراه یک تور راهنما از مسجد دارالسلام در بالوین آغاز میشود.
فیضان سید، مدیر اجرایی کایر در سنت لوئیس گفت: امسال شاهد بزرگترین مراسم افطاری خواهیم بود، چرا که رشد جمعیت مسلمانان مثبت بوده است.
چالشهای امنیتی مسلمانان در جامعه آمریکا
فیضان درباره چالشهای امنیتی گفت: ما باید با این حقیقت روبرو شویم که وظیفه داریم فضای امنی را برای مردم فراهم کنیم. ما در گذشته هرگز نگران امنیت نبوده و نیروی امنیتی در چنین نشستهایی نداشتیم. اما به خاطر وضعیت کنونی جامعه آمریکا بخشی از برنامهریزیهای ما مربوط به مدیریت مسائل امنیتی بوده است.
سید فیضان در ادامه گفت: ما همچنین معتقدیم که در فضای سوءتفاهمات جامعه امروز آمریکا درباره هویت مسلمانان و باورهایشان، چنین نشستها و مراسمی بسیار ارزشمند هستند. زیرا مردم را برای وحدت بخشترین امر به مراکزمان دعوت میکنیم که همسفره شدن میباشد.
سید همچنین میگوید: من از اینکه مردم بیایند و سئوالاتشان را هر چند سخت و ناراحت کننده بپرسند خوشحال میشوم. زیرا بدترین چیز این است که سئوالی در ذهنشان وجود داشته باشد و هرگز نپرسند.
به علاوه سید فیضان و سایر اعضای جامعه برای جذب مردمی تلاش میکنند که علاقهای به یادگیری درباره اسلام ندارند. برای مثال او به یکی از طرفداران دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری آمریکا مراجعه کرده و از او دعوت به عمل آورده است.
سید در این باره میگوید: ما اگر کسانی را که به ما علاقه ندارند دعوت نکنیم، تلاشهایمان بیفایده است و هدف ما این نیست. به هر حال هدف ماه مبارک رمضان ایجاد رابطه با خداوند، جامعه و انسانیت است.
حضور غیرمسلمانان درمراسم افطاری
کلی براون از شمال سنت لوئیس، هر چند مسلمان نیست اما قصد دارد در این مراسم افطاری شرکت کند و میگوید: برای من مهم است تا در کنار برادران و خواهران مسلمانم بایستم و درباره دین اسلام بیشتر بیاموزم. عده زیادی از تیراندازی اورلاندو برای حمله به مسلمانان استفاده میکنند و سخنان وحشتناکی درباره جامعه مسلمانان میگویند و معتقدند که باید آنها را از کشور بیرون کرد. اما من عقیده دارم که از این جنایت وحشتناک باید برداشتهای دیگری شود.
لزلی هبرلی یکی از مدیران اجرایی مشارکت میان ادیانی سنت لوئیس نیز گفت: ایجاد رابطه شخصی کلید دستیابی به دیدگاهی است که با خواندن یک کتاب یا دیدن تلویزیون به آن دست نمییابیم. این نشست مانند هر مراسم دیگری که اعضای یک جامعه مذهبی مردم را دعوت میکنند، فرصتی برای رویارویی مستقیم با مذهبی است که ما پیشتر درباره آن شنیدهایم. تا بیاموزیم که این مردم نیز در جامعه ما زندگی میکنند و نگرانیهای مشابه دغدغههای ما را دارند و این فرصتی است تا همدیگر را بهتر بشناسیم.